Sidan över tävlingar omstrukturerad

2024-05-30

Sidan över tävlingar har strukturerats om från en enkel lista till en sida med bilder och länkar till respektive tävling.

Detta beror på att det visade sig blir rörigt med en lista med tävlingar, inlägg inför tävlingar samt inlägg med resultat efter tävlingar. Det är aldrig bra att ha information på flera ställen vilket leder till risk för olika uppgifter på olika platser. Nu finns det bara en plats för varje tävling. På den sidan kommer info inför tävlingen finnas. Efter tävlingen kommer detta bytas ut till en kort sammanfattning om tävlingen. Detta gör också att det blir enklare att hitta information om hur det gick på tävlingar. För att göra det hela lite tydligare så har genomförda tävlingar svartvita bilder och kommande tävlingar färgbilder på sidan över tävlingar. Bilden om tävlingen byts också ut till en från tävlingsdagen för genomförda tävlingar.

Det går också att tagga inlägget om en tävling som en nyhet vilket gör att det visas på förstasidan. Detta kommer göras inför tävlingar så att det syns bättre vilken som är nästa tävling.

Sen blev det snyggare också!

Sidan finns här.